MOB VOTE – ΚΑΒΟΥΡΙ

Πάρτε το κυάλι σας και ρυθμίστε την εστίασή σας, επειδή για τις επόμενες τρεις ημέρες ρίχνουμε μια ματιά στα τρία νέα mobs που θέλουν να ενταχθούν στο Minecraft, αρχίζοντας με το crab!

Το crab έχει γιγαντιαίες δαγκάνες, τις οποίες του αρέσει να κουνάει πέρα δώθε καθώς περιπλανιέται στον χώρο του στο μαγκρόβιο έλος.

Αυτές οι γιγαντιαίες δαγκάνες είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί αν ένας παίκτης καταφέρει να βρει μια, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να τοποθετήσει block πιο μακριά! Ακούγεται πολύ δαγ-καταπληκτικό για μένα.
Όπως και οι αντίστοιχοι του στον πραγματικό κόσμο, το crab είναι σημαντικός για το οικοσύστημα του μαγκρόβ, γι’ αυτό μπορείτε να το βρείτε κρυμμένο ανάμεσα στις κλιματίδες αυτού του λασπο-πληκτικού οικοσυστήματος.
Αν πρόκειται να παίξετε κρυφτό με αυτόν το πιθανό νέο mob, τότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

CRAB

Θέλετε το Crab να είναι το επόμενο mob που θα ενταχθεί στο Minecraft;

Τότε ψηφίστε!

Φέτος, μπορείτε να ψηφίσετε για το αγαπημένο σας νέο mob μέσα στο Minecraft!
Συμμετέχετε στον ζωντανό διακομιστή εκδήλωσης στο Minecraft: Bedrock Edition για να υποβάλετε την ψήφο σας, να συναντήσετε τα Tinies, να παίξετε μικρά παιχνίδια και ακόμη και να αφεθείτε στο mob parkour!
Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε στο Minecraft.net ή μέσω του Minecraft Launcher. Έχετε μόνο μία ψήφο – οπότε ακόμη κι αν φαίνεται ότι μπορείτε να ψηφίσετε πολλές φορές στο διακομιστή, να ξέρετε ότι μόνο η τελική σας ψήφος θα καταγραφεί!
Για να εξασφαλίσετε ότι η ψηφοφορία είναι δίκαιη και ασφαλής, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας της Microsoft για να ψηφίσετε μέσω του εσωτερικού διακομιστή του παιχνιδιού, του Minecraft.net ή μέσω του Minecraft Launcher.
Συντονιστείτε στο Minecraft Live μέσω του καναλιού στο YouTube ή εδώ στο Minecraft.net/live στις 15 Οκτωβρίου, 1 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ώρας ΗΠΑ (ή βρείτε τη ζώνη ώρας σας εδώ). Θα σας δούμε εκεί!