MOB VOTE – ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ

Άκουσες μια βουτιά; Όχι, δεν έριξα πάλι το στυλό μου στον καφέ, είναι ένα ακόμη νέο mob που θέλει να ενταχθεί στο Minecraft:
Το Penguin!

Θα βρείτε το penguin στις πετρώδεις ακτές, να αρμενίζει γύρω από την παραλία ή να κολυμπάει στο κοντινό ωκεανό.
Όπως και ο πραγματικός πιγκουΐνος, το penguin είναι ένα κοινωνικό mob και παρομοιάζει αμφίβιο!

Αυτό σημαίνει ότι είναι χαρούμενο τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα, αν και μπορεί να είναι λίγο αδέξιο όταν περπατά.

Το Penguin όμως κολυμπά γρήγορα και έχει μια πολύ ιδιαίτερη δεξιότητα – μπορεί να βοηθήσει το σκάφος σας να ταξιδεύει πιο γρήγορα!
Ίσως αυτό βοηθήσει τους Tiny Jens, Tiny Vu και Tiny Agnes να φτάσουν στη ζωντανή μετάδοση του Minecraft. 

PENGUIN

Θέλετε το penguin να είναι το επόμενο mob που θα ενταχθεί στο Minecraft;

Τότε ψηφίστε!

Φέτος, μπορείτε να ψηφίσετε για το αγαπημένο σας νέο mob μέσα στο Minecraft!
Συμμετέχετε στον ζωντανό διακομιστή εκδήλωσης στο Minecraft: Bedrock Edition για να υποβάλετε την ψήφο σας, να συναντήσετε τα Tinies, να παίξετε μικρά παιχνίδια και ακόμη και να αφεθείτε στο mob parkour!
Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε στο Minecraft.net ή μέσω του Minecraft Launcher. Έχετε μόνο μία ψήφο – οπότε ακόμη κι αν φαίνεται ότι μπορείτε να ψηφίσετε πολλές φορές στο διακομιστή, να ξέρετε ότι μόνο η τελική σας ψήφος θα καταγραφεί!
Για να εξασφαλίσετε ότι η ψηφοφορία είναι δίκαιη και ασφαλής, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας της Microsoft για να ψηφίσετε μέσω του εσωτερικού διακομιστή του παιχνιδιού, του Minecraft.net ή μέσω του Minecraft Launcher.
Συντονιστείτε στο Minecraft Live μέσω του καναλιού στο YouTube ή εδώ στο Minecraft.net/live στις 15 Οκτωβρίου, 1 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ώρας ΗΠΑ (ή βρείτε τη ζώνη ώρας σας εδώ). Θα σας δούμε εκεί!